avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate radumihnea

Activitate radumihnea

Acum 6 luni am avut un accident auto usor ,drept pentru care am incheiat o " amiabila" .Pagubitul a fost la o firma de service unde si-a reparat masina pe asigurarea incheiata de mine. Acum cateva zile m-am uitat pe portalul sedintelor de judecata si am vazut ca sunt chemat de catre firma de service ca intervenient.
Mentionez ca paratul este firma de asigurari.
Ce trebuie sa fac si ce inseamna acest termen ( intervenient) ?
Răspuns la discuția Abuz profesor
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
When ,media generală este de 8.75 iar notele care se pot contesta sunt doar din testele scrise.De ce la scris are 8 si 5 iar la oral 2,3,3?
Nu am vrut sa fac meditatii cu profesorul desi mi s-a sugerat acest lucru de catre diriginte.
M-am interesat si are copii la meditatii la mai multe materii desi nu le preda la scoala.
Nu este platitor de impozit la stat ( asta stiu sigur de la un copil pe care il mediteaza).
Discuție Abuz profesor
Buna ziua,

Este vorba de copilul meu care este intr-o situatie dificila privind notele la o materie din cauza profesorului :
- a fost ascultata la oral trebuin sa rezolve problema la o lectie noua trebuind sa rezolve problema,nestiind a luat nota 2
- a trebuit sa deduca formulele tot la o lectie noua,nestiind a luat 3 si altadata iar 3.
- in lucrari scrise are 8 si 5.
Desi mai erau 2 ore nu a mai vrut sa de inca o lucrare.
Am vorbit personal cu profesorul si mi s-a zis ca nu a invatat si ca o sa dea cate lucrari vrea.Dupa ce a luat 8 a spus ca nu mai asuclta si ca este ultima lucrare desi repet mai erau 2 ore.
Directorul mi-a spus ca o sa vorbeasca cu profesorul.Se pare ca degeaba.
Ce am de facut?
Daca in semestrul urmator continua aceasta stare de fapt?
Sunt asociat la o firma care după perioada de insolentă a fost dizolvată de hotărâre judecătorească cu ridicarea dreptului de administrare către un lichidator judiciar care va trebui să vândă bunurile societatii.
Mai am calitatea de Asociat? Dacă voi completa o declarație de interese voi trece acțiunile deținute la această firma?
Răspuns la discuția Societatate dizolvata
Societatea a fost dizolvata in urma falimentului..Insolventa a durat 1 an,apoi a uramt falimentul in procedura simplificata.De 3 ani lichidatorul judiciar incearca sa vanda toate bunurile societatii dar fara succes.
Sunt legal asociat in aceasta societate?
Trebuie sa specific in vreo declaratie ca sunt asociat in aceasta firma? sau daca a fost dizolvata nu mai trebuie sa secific acest lucru?
Răspuns la discuția Societatate dizolvata
Societatea a fost dizolvata .Au fost parcursi pasii de insolenta 1 an,apoi faliment si dizolvata acum 3 ani .De atunci se incearca valorificarea bunurilor dar fara succes.Se amana lichidarea .
O societate care a fost in faliment si cu o decizie a tribunalului a fost dizolvata si ridicat dreptul de administrare al debitorului in favoarea unui lichidator judiciar,,urmand a fi valorificate bunurile societatii in vederea lichidarii mai exista dpdv juridic?
Actionarii mai au vreun drept,responsabilitate sau alte beneficii?
Legal mai sunt actionar la societatea respectiva?