avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate tr_diz

Activitate tr_diz

Răspuns la discuția Numire lichidator
alex1981g a scris:

Acel termen este pentru ca organele statutare ale societatii sa numeasca un lichidator, in caz contrar ONRC procedeaza la numirea unui practician in insolventa, neexistand un termen pentru asta...eventual termenul de finalizare a lichidarii, adica 3 ani cu posibilitatea de prelungire inca 2 ani

Sa inteleg ca eu, numindu-mi-se in 2008 un lichidator la cererea AFPS sector1 din cauza nedepunerii bilantului, va trebui sa astept pana in 2013 radierea societatii ??

P.S.
societatea era un srl fara bunuri imobiliare si cu o datorie relativ mica la stat, de maxim 20.000 RON.
Buna,

Tocmai am primit comunicarea privind dizolvarea societatii (SRL, asociat unic) hotarata de Trib. Buc. la cererea Oficiului Registrului Comertului pentru nedepunerea situatiilor financiare timp de 3 ani, urmand ca aceasta dizolvare sa fie publicata si in Monitorul Oficial.
Pe scurt, SRL-ul nu cred ca are datorii mai mari de 2000RON catre stat, nu are bunuri imobile.
Sunt de acord cu decizia Tribunalului, vreau sa scap de societatea asta cat mai repede.

Vroiam sa stiu ce urmeaza dupa dizolvare? Ce pasi trebuie sa fac? Este nevoie si de o lichidare? Cam cat o sa coste tot?