avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate Cobuzz

Activitate Cobuzz

Bună ziua. Soacra mea este dependenta fizic de cineva(se deplasează prin casa doar cu ajutorul unui cadru), eu ca ruda pot fi angajata de primărie ca îngrijitor? Menționez ca nu am un alt loc de munca. Mulțumesc anticipat pentru raspuns.
Bună ziua. Am găsit un anunț de acordare burse elevilor care fac ore on line de la fundația ARD, ce mi se pare anormal este plătirea unei taxe înainte de toate, sa fie o teapa? S-ar putea sa ma lămuriți dvs.? Multumesc anticipat!
Discuție Coasigurat
Buna seara.Pot deveni coasigurat dacă în 2019 am avut venituri ca zilier?
Răspuns la discuția Burse scolare
Problema este următoarea:elevul beneficiază de bursa bani de liceu si acum la începtul acestui semestru i s-a dat o hârtie cu actele necesare pentru a primi bursa sociala. Poate primi ambele burse?
Discuție Burse scolare
Buna seara.Ma interesează dacă bursa "bani de liceu se poate cumula cu bursa socială.Mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția Somer peste 45 ani
Mulțumesc,sunt aprox.3ani deci ma incadrez.
Buna ziua.Ma interesează dacă,ca si angajator,beneficiez de subventia de la somaj în cazul în care angajez somer peste 45 ani cu care am mai avut încheiat un raport de munca.
Răspuns la discuția Somer in plata
Buna seara.Revin la discuția avută aseară,astăzi am sunat la ajofm si mi s_a spus că nu pot lucra ca zilier doar dacă am PF sau II iar o alta doamnă de la o alta agenție dn județ mi-a spus același lucru precum dvs.Sunt intr-o dilemă totală

Cum sa procedez?

Cobuzz a scris:

Multumesc.

Cornel Vasile a scris:

Nu aveti o astfel de obligatie.

Multumesc.

Cornel Vasile a scris:

Nu aveti o astfel de obligatie.

multumesc.Daca imi mai permiteti o intrebare trebuie sa depun la ajofm o adeverinta de la firma cu venitul realizat pe luna?