avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somer peste 45 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somer peste 45 ani

Buna ziua.Ma interesează dacă,ca si angajator,beneficiez de subventia de la somaj în cazul în care angajez somer peste 45 ani cu care am mai avut încheiat un raport de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:43, 12 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu beneficiati de facilitățile prevăzute de Legea 76/2002, daca în ultimii 2 ani ati fost în raporturi de muncă sau de serviciu cu persoana angajata.
Mulțumesc,sunt aprox.3ani deci ma incadrez.
Va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare somer peste 45 ani violeta54 violeta54 Buna ziua Vreau sa angajez un somer peste 45 ani si beneficiez de subventii din partea. statului. Cautand sa ma informez am gasit Legea 250/2013 prin care ... (vezi toată discuția)
Angajare somer cu varsta peste 45 ani iselin iselin buna ziua, as dori sa stiu ce facilitati au angajatorii care angajeaza someri peste 45 ani pe un post vacant si ce beneficii au angajatii care au fost ... (vezi toată discuția)
Facilitati angajator in caz de angajare somer peste 45 de ani Cons67 Cons67 Exista prevazut in legislatie vreo facilitate pentru angajator in cazul angajarii unei persoane peste 45 de ani aflate in somaj (scutire/reducere CAS, CASS si ... (vezi toată discuția)