avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate chele cezar

Activitate chele cezar

Mulțumesc frumos și La mulți ani sănătoși !
Stima! An achizitionat un imobil la care foștii proprietari au adus modificări constructive fără autorizație de construcție! Au trecut mai mult de trei ani de la data terminării lucrărilor. Care este metodologia de intrare in legalitate si ce documente sunt necesare? Va mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Stima! Doresc achiziționarea ...
Vă mulțumesc frumos pentru amabilitate!
Vă mulțumesc frumos pentru amabilitate!
Răspuns la discuția Stima! Doresc achiziționarea ...
Mulțumesc frumos pentru amabilitate!
Răspuns la discuția Stima! Doresc achiziționarea ...
Cu deosebită considerație! Păi problema este că i-am strâns în timp și am două sute de bonuri fiscale de la casele de schimb valutar! Ce fac ? mă duc cu punga de bonuri să mi le numere și adune? Care ar fi soluția ?
Cu deosebită considerație! Domnule avocat, vă mulțumesc frumos pentru opinie. Diferența este că proprietarul este persoană fizică. Păi cum semnez antecontractul de vânzare-cumparare și după aia arată actele proprietății! Și dacă descopăr vreo problema care mă determină să renunț la achiziție atunci cum anulez antecontractul? Antecontractul se face la agenția imobiliară!
Stima! Este corect sau un abuz ca agenția imobiliara sa-mi condiționeze arătarea documentelor proprietății imobiliare pe care vreau sa o achiziționez, de semnarea unui antecontract de vanzare-cumparare?
Stima! Va rog frumos o lămurire asupra unui aspect. Doresc achiziționarea unui imobil la care vânzătorul dorește prețul tranzacției in euro depuși in contul personal la banca. Daca dispun de suma 23000 cash pot depune direct in contul vânzătorului?
Are autorizatie dar imobilul nu sa finalizat,nu exista P-V receptie a lucrarii.