avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stima! Este corect sau un abuz ca agenția imobiliara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stima! Este corect sau un abuz ca agenția imobiliara sa-mi condiționeze ...

Stima! Este corect sau un abuz ca agenția imobiliara sa-mi condiționeze arătarea documentelor proprietății imobiliare pe care vreau sa o achiziționez, de semnarea unui antecontract de vanzare-cumparare?
Cel mai recent răspuns: chele cezar , utilizator 12:50, 29 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este în regulă,probabil vor să nu contactați dezvoltatorul Nu aveti cum să semnati un antecontract fără a vedea actele respective.
Cu deosebită considerație! Domnule avocat, vă mulțumesc frumos pentru opinie. Diferența este că proprietarul este persoană fizică. Păi cum semnez antecontractul de vânzare-cumparare și după aia arată actele proprietății! Și dacă descopăr vreo problema care mă determină să renunț la achiziție atunci cum anulez antecontractul? Antecontractul se face la agenția imobiliară!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Recomandat este ca antecontractul să se facă la notar chiar daca implica ceva costuri.Oricum răspunsul este valabil probabil nu vor sa luati legatura cu.proprietarul sau poate chiar este ceva in neregulă cu actele.
Vă mulțumesc frumos pentru amabilitate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision agentie imobiliara andyc76 andyc76 Buna ziua. Sunt in curs de a vinde un imobil printr-o agentie imobiliara. In urma anuntului postat pe diverse situri cu vanzari imobiliare de particulari,am ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre dreptul de superficie si cel de proprietate danasimo danasimo Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare apartament si acum am constatat cu stupoare ca nu voi avea nici un drept de proprietate asupra terenului pe ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara lore78 lore78 Va rog un sfat, desi poate e prea tarziu pentru mine, dar macar sa stiu pe viitor. Am semnat un fel de conventie (destul de vaga in explicatii as zice eu) cu o ... (vezi toată discuția)