avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clarificare situație imobil. Stima! Am achiziționat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clarificare situație imobil. Stima! Am achiziționat un imobil la care foștii proprietari ...

Stima! An achizitionat un imobil la care foștii proprietari au adus modificări constructive fără autorizație de construcție! Au trecut mai mult de trei ani de la data terminării lucrărilor. Care este metodologia de intrare in legalitate si ce documente sunt necesare? Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: chele cezar , utilizator 07:34, 2 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plan intocmit de un arhitect.
Mulțumesc frumos și La mulți ani sănătoși !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cetatean strain cumpara un apartament cu modificari facute fara acte Ana_1959 Ana_1959 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: cetatean strain cumpara un apartament intr-o vila. Apartamentul este modificat de fostul proprietar, in sensul ca o vecina ... (vezi toată discuția)
Expirare autorizatie constructie prelungita Irina Iacob Irina Iacob Buna seara, In anul 2008 am obtinut autorizatie de constructie casa pe 3 ani. In anul 2011 am prelungit autorizatia cu perioada maxima, respectiv inca un an. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie extindere paun_marian paun_marian Buna Ziua. As dori niste sfaturi. Am cumparat de aprox 1 luna o garsoniera intr-un ansamblu rezidential la parter. Deoarece spatiul era foarte mic pentru o ... (vezi toată discuția)