avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate gabidobre28@yahoo.com

Activitate gabidobre28@yahoo.com

Bună ziua,
Vă rog, să mi răspundeți dacă administratorul unei asociații de proprietari, percepe taxa de regie /persoană, /apartament sau în funcție de nr. de metri pătrați ai apartamentului?
Vă mulțumesc anticipat!
Suntem pensionari, soț - soție și depunem lunar la CASA DE AJUTOR RECIPROC A PENSIONARILOR. Întrebarea este dacă acești bani, în urma decesului unuia dintre noi , intră la succesiune. Menționez că unul dintre soți are copii dintr o căsătorie anterioară.
Mulțumesc anticipat!
Discuție Datorez CASS ?
Nu pot închide un PFA , întrucât la ANAF apar cu sume de plată la CASS în perioada 2015-31. 12.2017. , cu toate că a fost dată O.G. pt. anularea lor, motivând că nu au primit niciun act normativ în acest sens. Menționez că veniturile realizate în această perioadă au fost sub nivelul salariului minim pe economie.
Vă rog, cum se poate rezolva !
Mulțumesc anticipat!
Vă rog, să mi spuneți , dacă se poate cumpăra vechime în muncă din oricare cinci ani din perioada necontributivă anterioară sau obligatoriu, din ultimii cinci ani consecutivi. (respectiv 2013 - 2018) . Mulțumesc anticipat!
Pot beneficia de pensia minimă cu 11 ani și 2 luni de vechime în muncă la împlinirea vârstei de pensionare? Menționez că am 53 de ani. Mulțumesc anticipat.