avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se face succesiune la fond economisit la CAR ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se face succesiune la fond economisit la CAR PENSIONARI?

Suntem pensionari, soț - soție și depunem lunar la CASA DE AJUTOR RECIPROC A PENSIONARILOR. Întrebarea este dacă acești bani, în urma decesului unuia dintre noi , intră la succesiune. Menționez că unul dintre soți are copii dintr o căsătorie anterioară.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:09, 22 Octombrie 2019
Sunt inscris la CARP.. La inscriere am declarat in scris cine vor fi persoanele care vor putea incasa contributia si ajutorul de deces. Nu se pune problema succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune sandra b sandra b buna ziua, m-ar interesa sa stiu daca sotul sotiei care in urma decesului parintilor mosteneste o casa, sotia are 2 surori, nu are copii cu sotul,are dreprul ... (vezi toată discuția)
Retragere cotizatie si contributie car pensionari MariaW MariaW Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarerea problema. Mama mea are calitatea de membru al Casei de ajutor Reciproc a pensionarilor si ar dori sa se ... (vezi toată discuția)
Cote parte in caz de succesiune Justitiarul711 Justitiarul711 O d-na cu 3 copii proveniti dintr-o casatorie anterioara se casatoreste cu un domn holtei, fara obligatii. Din casatoria celor doi nu au rezultat copii. ... (vezi toată discuția)