avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate Marian38

Activitate Marian38

Buna ziua
In 2015 am cumparat un apartament de la MC si MMD prin credit bancar
Am fost la OCPI pentru un extras de carte funciara pentru informare iar la partea III - Sarcini este mentionat la rubrica C3 "Intabulare , drept de PRIVILEGIU IMOBILIAR, Valoare 150000 lei rest de pret" față de MC si MMD
La rubrica C4 este mentionat "Intabulare, drept de IPOTECA, Valoare 150000 lei" față de Banca
As dori sa stiu ce este acest drept de privilegiu imobiliar pe care il au fostii proprietari?
Cu ce ma afecteaza pe.mine?
Răspuns la discuția Impartire cultura de pe un teren
Ma poate lamuri cineva in privinta celor mentionate mai sus?
Răspuns la discuția Impartire cultura de pe un teren
Eu nu am cadastru pe terenul arendat si nici nu o sa se faca prea curand asa ca ma gandesc sa las lucrurile asa dar din ce spuneti dvs nu este de ajuns ca ,cadastrul vecinului sa se suprapuna cu terenul meu astfel.incat el sa vina sa cultive pamantul dupa bunul plac
Ma intereseaza mai mult situatia culturii de lucerna de pe suprafata cultivata de mine si revendicata dupa cadastru de vecin pana la sfarsitul anului
Acum ca masuratorile cadastrului vecinului trec peste cultura mea ,cine este proprietarul.culturii?
Mai pot lucra terenul (sa cosesc lucerna )pana la sfarsitul anului in baza contractului de arenda?
Daca el culege cultura mea ce pot face?
As dori si niste acte normative pentru a sustine punctul meu de vedere sau pentru a ma lamuri
Multumesc
Buna ziua
Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu niste aspecte
Am un teren arendat cutivat cu lucerna iar vecinul acestui teren a realizat recent cadastrul pe suprafata sa de teren insa dupa cadastrare cele 2 terenuri se suprapun iar vecinul a devenit proprietar peste o parte din lucerna mea si doreste sa o taie si sa si-o insuseasca de acum incolo
Imi puteti spune cine este proprietarul culturii de lucerna de pe suprafata suprapusa . Daca imi pot lucra terenul( sa cosesc lucerna pana la sfarsitul anului intrucat se mai poate taia lucerna inca de 3 ori) si ce acte normative reglementeaza aceste lucruri