avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Privilegiu imobiliar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Privilegiu imobiliar

Buna ziua
In 2015 am cumparat un apartament de la MC si MMD prin credit bancar
Am fost la OCPI pentru un extras de carte funciara pentru informare iar la partea III - Sarcini este mentionat la rubrica C3 "Intabulare , drept de PRIVILEGIU IMOBILIAR, Valoare 150000 lei rest de pret" față de MC si MMD
La rubrica C4 este mentionat "Intabulare, drept de IPOTECA, Valoare 150000 lei" față de Banca
As dori sa stiu ce este acest drept de privilegiu imobiliar pe care il au fostii proprietari?
Cu ce ma afecteaza pe.mine?
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
Marian38, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:08, 19 Martie 2019
Existenta privilegiului imobilar va afecteaza in sensul ca daca doriti instrainarea bunului imobil veti intampina greutati
Este necesar sa depuneti la cadastru document justificativ pentru plata sumei pentru care a fost instituit privilegiul imobiliar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privilegiu imobiliar marinmaria marinmaria Puteti sa-mi spuneti ce inseamna \'\'Privilegiu imobiliar\'\' pentru o asociatie si care sunt pasii de urmat pentru un apartament cu multe datorii. (vezi toată discuția)
Ipoteca legala in favoarea olarasu ileana olarasu ileana [b]>[/b] Asociatia de proprietari a solicitat instituirea unei ipoteci asupra apartamanetului unui locatar(proprietar) cu restante la cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Vânzare la licitație apartament cu privilegiu instituit de asociație. ce se mai poate face dacă asociația nu și-a recuperat prejudiciul? Remusflorilor180 Remusflorilor180 Buna, Asociația de proprietari în care locuiesc a instituit privilegiu imobiliar asupra unui apartament cu restante , care ulterior a fost vandut de banca ... (vezi toată discuția)