avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Activitate MARCELA2017

Activitate MARCELA2017

cu tot respectul va multumesc pentru interesul oferit ,multumesc mult.
Discuție NEPLATA SALARIU
Buna ziua daca am lucrat in perioada 27 MAI 11 IUNIE si conform codului munci si contractului colectiv de munca unde pot ataca societatea l-a care am lucrat pentru neplata salariu iar in contractul meu de munca spune ca bani se iau pe data de 25 ale fiecarei luni iar eu nu am primit nici pana acum nici un ban ,am contactat telefonic societatea si ma tot duc cu vorba ca in cateva zile voi primi bani printr-un oficiu postal este legal sa primesc bani prin posta si nu pe card ce este de facut pentru ami primi drepturile salariale in urma orelor prestate eu am incetat activitatea cu societatea respectiva pe data de 11IUNIE ac unde pot face sesizare ce instituti abilitate sunt si ce cai de recuperare a sumelor datorate ce mi se cuvin.
da,dar de ce dupa moartea tatalui de al2-lea a fost nevoie si de mine pentru a face succesiune,de ce a fost nevoie de mine nu inteleg?
Răspuns la discuția INCHIRIERE APARTAMENT
deci tatal a stat in chirie in acel apartament si ulterior dupa casatoria cu mama l-au cumparat de la stat si nu stiu la ce notar sa ma adresez unde m-as putea interesa,apartamentul a fost cumparat in rate de la stat.
Răspuns la discuția INCHIRIERE APARTAMENT
nu mai gasesc acel act dar era numele meu trecut pe el si au avut nevoie de semnatura pentru acumpara apartamentul eu la timpul respectiv eram major,de unde pot obtine acel document ?
Buna ziua MAMA mea s-a recasatorit cand aveam eu 10 ani eu mai aveam o sora de 8 ani dupa casatorie au mai rezultat 2 copi cu cel de al2-lea tata in total 4 copiii,ulterior acesta de al 2-lea a decedat in 2014 ,si cei doi frati din a 2-a casatorie spun ca noi cei din prima casatorie nu am avea dreptul la apartament.Mentionez ca apartamentul a fost cumparat in1990 cand mama si cel de al 2-lea tata erau casatoriti,avem dreptul noi cei 2copiii din prima casatorie cu ceilalti doi din a 2-a aceasta este intrebarea mea.
Răspuns la discuția INCHIRIERE APARTAMENT
da,dar apartamentul l-au cumparat cand cei doi erau impreuna adica dupa ce se recasatorise mama cu el si au avut nevoie sa ma treaca in acte probabil pentru al cumpara ,iar pana atunci tatal de al doi-lea a stat in acel apartament in chirie pana sa se casatoreasca cu mama ,de ce spuneti ca nu as avea dreptul?
Răspuns la discuția INCHIRIERE APARTAMENT
asta inseamna ca eu nu am nici un drept la apartament dupa decesul lui asta datorita faptului ca era tata de al 2-lea
Răspuns la discuția INCHIRIERE APARTAMENT
eu am citit aici pe avocat.ro si legea zice ca,copiii rezultati din prima casatorie au drepturi egale cu ceilalti copi din a 2-a casatorie ,si aici ma refer la faptul ca MAMA s-a casatorit a 2-a oara si cel de al2-lea tata a decedat ramanand apartamentul.
Răspuns la discuția INCHIRIERE APARTAMENT
nu mama doar s-a recasatorit cand aveam eu 10 ani