avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate Gaellycus

Activitate Gaellycus

Buna ziua !
In 2003 am ipotecat apartamentul in care locuiesc.Am facut carte funciara dar n-am intabulat apartamentul.Am fost la OCPI pentru un extras dar nu gaseste imobilul dupa datele de identificare existente pe documentele prezentate.Cum pot obtine un extras de CF si mai ales cum radiez ipoteca dupa 17 ani ?
Va multumesc !
O bancă, poate vinde un apartament ipotecat fară acordul asociaţiei de locatari?Debitorul la bancă are o datorie de 6.000 lei .Apartamentul a fost vÎndut fară ca asociaţia să recupereze suma datorată.Vă mulţumesc [
O sumă de bani(consistentă), necesară unor lucrări de reparare a terasei blocului poate fi cumulată cu plata utilităţilor sau trebuie trecută la un capitol separat? Întreb,pt că la Termoservice penalităţile de întîrziere sînt 2% pe zi.Vă mulţumesc !
Buna ziua!Va rog sa m-a ajutați sa înțeleg cum este posibila amenințarea cu executare silită pt o suma de 1200 lei,restanta la întreținere după 15 ani?Iata pe scurt derularea "poveștii":-2003 proces cu asociația de locatari Termoservice Iasi pt restante si penalități din perioada comunista ,când agentul termic era sistat regulat sau dacă nu sistat se încălzeau caloriferele sa nu înghețe apa in ele.Instanta m-a obliga sa achit debitele facturate dar Nu si penalităților care nu erau in regula , nefiind clare stipularile despre sau cam așa așa ceva.Daca îmi amintesc bine formularea suna ceva de genul"respinge cererea...".Si au trecut mai bine de 15 ani si primesc o Înștiințare despre executare silită in cazul care ,nu achit debitul de 1200 lei .Din 2003 am plătit regulat facturile iar in 2007 mi-am montat centrală de apartament .Singurul serviciu de care "beneficiez"din 2007 este apa potabilă si femeia de serviciu cu program doua zile pe săptămana.La un consum de 3 mc de apa cv "serviciilor" pt Asociație nu este niciodată mai mică de 85 lei.Va mulțumesc !