avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despre calculul intreţinerii la asociaţiile de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despre calculul intreţinerii la asociaţiile de propietari administrate de TERMOSERVICE SA

O sumă de bani(consistentă), necesară unor lucrări de reparare a terasei blocului poate fi cumulată cu plata utilităţilor sau trebuie trecută la un capitol separat? Întreb,pt că la Termoservice penalităţile de întîrziere sînt 2% pe zi.Vă mulţumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:58, 23 Octombrie 2018
Conform dispozitii in vigoare utilitatile se achita din fonduri distincte fata de cele prin care se acopera costuri intretinere si reparatii patrti comune condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare la întârzierea plății cotei de întreținere Ion Artene Ion Artene Asociatia are in cont sume provenite din penalizari la intirzierea la plata a cotelor de intretinere de catre proprietari. Legea spune ca aceasta suma trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata asociația de proprietari? Gabriela ograzeanu Gabriela ograzeanu Am cumparat un apartament la ultimul etaj in rate anul trecut.din ianuarie a inceput sa imi apara igrasie pe un perete la baie. De două luni s-a extins la ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa platesc? monyca_u monyca_u Buna ziua, Mi s-a comunicat de la asociatia de locatari ca trebuie sa platesc \"fond de rulment\" pentru repararea acoperisului de la bloc. Sunt obligata sa ... (vezi toată discuția)