avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate Asla

Activitate Asla

Răspuns la discuția Incest intre frate si sora
Ei au recunoscut și față de părinții lor care, firește, că nu sunt de acord.
După o discuție avută cu ei, ne-am dat seama că nici ei înșiși nu mai pot spune cu exactitate ce sunt unul față de celălalt: frate sau amant.
Practic, ei nu înțeleg de ce legea îi incriminează.
Care sunt probele ce se cer pentru a vădi incestul comis? Multumesc.
Un frate (34) trăiește în concubinaj cu sora lui (29) de mai bine de 2 ani. Părinții lor știu și nu pot face nimic în acest sens. Întrebarea mea este, dacă incestul este numit crimă fără victime și se pedepsește conform legii, cum poate fi el demonstrat în instanță?
Prin ce poate fi demonstrat incestul dintre un frate si o sora, ambii majori si consimtind la acest fapt? Sunt testele de sange o proba concludenta? Multumesc
Tocmai am aflat ca logodnicul meu (34 de ani) intretine relatii intime cu sora lui (29 de ani) de o perioada de timp. De aceasta relatie nelegiuita au cunostiinta si parintii lui, dar nu au spus nimic pentru ca fata a amenintat ca se sinucide. As vrea sa stiu daca aceasta problema se poate solutiona pe cale legala, si cum poate fi ea demonstrata (anume prin probe de sange, test ADN, marturii etc)? Si ce pedeapsa ar reveni in acest caz?