avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate Maluma

Activitate Maluma

Buna ziua,fiul meu in varsta de 7 ani,este diagnosticat cu astm a facut scoala online pana acum,de cand sa ridicat starea de alerta directorul scoli a hotarat ca, conform noului ordin copilul trece la scoala hibrid(2 zile scoala fizica 3zile online).
Eu inteleg din ordin ca,scoala hibrid inseamna ca intr-o clasa sunt si copii online si prezenti fizic si nu copilul cu probleme de sanatate este obligat sa fie 2 zile prezent fizic si 3 online.
Va rog sa ma lămuriți daca copilul este obligat sa meargă fizic la scoala,desi avemd recomandare de la medic pt scoala online.
Buna ziua,am o prietena care este separată de 2 ani de sotul ei (acestia fiind căsătoriți de 7 ani si avand impreuna 2 fetite),de 1 an este intr-o relatie si este însărcinată in 6 luni,a depus cerere de divort care se va finaliza in data de 28 septembrie 2021..De la notar i sa spus ca va intampina probleme cand se vor naste copii, ca tatal biologic al copiilor nu ii va putea recunoste,pt ca au fost conceputi in timp ce mama era casatorita cu un alt barbat.
Mentionez ca tatal biologic se va casatori cu mama copiilor imediat ce se va pronunta decizia de divort.
Va rog sa imi spune-ti daca intr-adevar vor fi probleme in a fi recunoscuti de tatal biologic.Va multumesc
Locuim la curte in judetul ilfov,suntem acuzati de un vecin ca deranjam linistea publica,atunci cand sotul si tatal meu taie lemne pt foc cu drujba sau lucreaza prin curte cu diferite unelte mecanice...dupa parere dansului trebuie sa avem autorizatie de a taia lemne de foc sau sa facem curatenia de primavara in hambar sau prin curte...Nu stiu exact care sunt orele permise de munca si daca pt taiatul lemnelor pt foc este necesara o autorizatie...Sper sa fii fost explicita,Va multumesc.
Sotul meu a intentat anul trecut proces de partaj juridic nepotilor sai,el cere sa ii se acorde parte sa din mostenire in urma decesului mamei(tatal sau decedat si elanul trecut lasand partea sa nepotilor prin contract de vanzare cumparare,drept urmare sotului meu ii revine doar cota in urma succesiuni dupa mama sa)in luna februarie 2018 sa stabilit taxa de timbru pe care avocata noasta a respinso,se pare ca nepoti sai au primit intre timp instintare si li se solicita sa vina in intampinare,(nu prea inteleg ce inseamna 'intampinare")cert este ca vor sa negociem si sa ne intelegem pe cale amiabila,(probabil constientizeaza ca costurile sunt mai mare decat isi imaginau si ca un proces nu va fii favorabil pt ei)daca hotaram sa ne intelegem pe cale amiabila,vom fii obligati sa platim acea taxa de timbru sau alte taxe si costuri? Care este procedura de anulare a partajului judiciar?