Sotul meu a intentat anul trecut proces de partaj juridic nepotilor sai,el cere sa ii se acorde parte sa din mostenire in urma decesului mamei(tatal sau decedat si elanul trecut lasand partea sa nepotilor prin contract de vanzare cumparare,drept urmare sotului meu ii revine doar cota in urma succesiuni dupa mama sa)in luna februarie 2018 sa stabilit taxa de timbru pe care avocata noasta a respinso,se pare ca nepoti sai au primit intre timp instintare si li se solicita sa vina in intampinare,(nu prea inteleg ce inseamna 'intampinare")cert este ca vor sa negociem si sa ne intelegem pe cale amiabila,(probabil constientizeaza ca costurile sunt mai mare decat isi imaginau si ca un proces nu va fii favorabil pt ei)daca hotaram sa ne intelegem pe cale amiabila,vom fii obligati sa platim acea taxa de timbru sau alte taxe si costuri? Care este procedura de anulare a partajului judiciar?
Daca faceti partajul amiabil la notar in mod cert costurile pot sa fie mai mici decat in instanta.Din pacate nu se inteleg prea multe din postarea dvs consultati un av.
Proces partaj help
raluca32
Buna ziua.
Am o problema legata de doua imobile pe care le detin impreuna cu fostul sot. Fostul sot a facut imprumut bancar pe timpul cand eram casatoriti a ... (vezi toată discuția)