avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cost intentare proces divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cost intentare proces divort

Buna ziua..as dori un minim de informatii..in legatura cu procesul de divort..doresc sa intentez proces de divort deoarece al meu sot nu doreste sa ne intelegem pe cale amiabila...vrea sa divortam dar sa nu impartim bunurile..asa ca ma vad nevoita sa il actionez in instanta..dar nu stiu la cat m-ar duce costurile...daca aveti cunostinta as vrea sa stiu de cat bani ar fi bine sa ma pregatesc.
Va multumesc anticipat,si astept un raspuns !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:51, 4 Septembrie 2017
Buna ziua,
Divortul in sine are o taxa de timbru de 100 lei.
Partajul si iesirea din indiviziune va vor duce la 5% din valoarea masei partajabile la care se vor adauga costurile cu expertiza.
Onorariul de avocat, daca va angajati avocat, este macar la minimul stabilit de barou!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune pe cale judecatoreasca craciun jean craciun jean Tatal meu este decedat. Sunt in viata mama, eu si o sora a mea. Dorim sa rezolvam iesirea din indiviziune. Persoane cunoscute ne-au recomandat sa rezolvam ... (vezi toată discuția)
Taxa de timru adriana istrate adriana istrate Avem in proprietate eu si prietenul meu un apartament in cote de 1/2 fiecare cumparat in 2003 inainte de casatoria care a avut loc in 2005. Am divortat in Feb ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort fostul sot avocat lagrima lagrima buna ziua, nu stiu nici cum sa incep ,dar in speranta ca voi primi sfaturi competente ,ma incumet. am divortat in 2005 ,aveam doi copii minori ,nu aveam nici ... (vezi toată discuția)