avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Activitate oanastanciu85

Activitate oanastanciu85

Buna ziua,vrem sa vindem un apartament și sa cumpărăm altu pe diferența de credit bancar.vreau sa va întreb care este avânsul minim respectiv maxim pt apartament ce poate fi trecut in antecontract(97.000€)și care este termenul maxim in care trebuie predat apartamentul?va multumesc
Buna ziua,am o întrebare.vrem sa achiziționăm un apartament de 60 mp cu o terasa de 60 mp.dorim sa închidem o parte a terasei cu pereți și acoperiș de sticla și vrem sa știm care sunt pașii concreți?trebuie aprobarea primăriei sau e suficient acordul vecinilor?cu interes aștept răspunsul dvs,cu mulțumiri stanciu
Buna ziua,vreau sa va întreb dacă exista o lege prin care copilul a cărui un singur părinte lucrează poate beneficia de program prelungit la gradinita,iar in celalalte cazuri nu.am fost nevoită sa înscriu fetița la gradinita la program normal pt ca doar tatăl este salatiat(eu fiind insarcinata,iar de la fostul loc de munca mi.am dat demisia)nu am avut dreptul sa optez pt program prelungit la o gradinita de stat.este o lege naționala sau doar o politica interna a grădiniței?in așteptarea unui răspuns va multumesc anticipat