avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru2018

Activitate Alexandru2018

Răspuns la discuția Buna ziua
ideea este ca sigurul păgubit din toată afacerea asta sunt eu care rămân ,cu toată aparatura pe numele meu ma rog pe numele firmei mele și cu diferite abonamente de consum la fel tot pe numele meu și timp foarte mult pierdut in care puteam să-mi fac bani in alt loc fără a-mi mai pierde timpul aici necâștigand nimic ca el acuma când s-a văzut cu ,,sacii in căruță “ și cu locul frumos tot amenajat dintr-o dărăpănătura care nu a fost niciodată cabinet sau cv de genul vrea sa vândă așa aiurea !! Eu m-am zbătut sa primească acel loc cu toate aprobările necesare pentru a deveni cabinet ca sa ajung aici!
nu știu ce este ce făcut ??!

Răspuns la discuția Buna ziua
Pai e foarte simplu toată aparatura figurează pe mine ca proprietar de drept in actele de vânzare cumpărate de el deși nu figurează nicăieri in nici un act cu nimic ,el doreste sa își vândă spatiul lui dotat cu toată aparatura necesară sa poate cineva desfășura activatea medicală acolo ,deși eu am avut un contract cu titlu gratuit in care el îmi da mie acel spațiu ca și un simplu spațiu de locuit și ca este de acord sa îl folosesc in scopul unui cabinet medical eu având in momentul de fata sediul CMI acolo iar el acuma după ce mi-am încărcat firma cu aparatura medicală și am pus locul acela pe picioare ca și cabinet medical doreste sa îl vândă dotat tot frumos ca și cabinet medical și eu nu am decât sa plec unde vreau eu ! Asta vreau sa va întreb dacă eu sunt proprietar in acte aparaturii medicale deși el le-a plătit nu le pot lua sau nu am nici un drept asupra lor ?! Eu am rămas acuma cu toate abonamentele de la cablu internet și etc firma de paza și altele pe mine și nu știu ce sa fac!
Discuție Buna ziua
Buna ziua am o întrebare de fapt o nelămurire ,am căzut cu o terță persoana ca sa cumpărăm niște bunuri medicale mai exact aparatura de tip medical pe numele firmei mele mai exact pe un CMI după care sa descărcam suma plătită in timp ,dar in fapt terta persoana a plătit cu bani Cash aparatura nefigurând nicăieri in vreun act ca făcut asta decât ca acele acte de vânzare cumpărare prin care au fost luate bunurile sunt direct încheiate între cabinetul meu medical ca și cumpărător și vânzător către mine iar terta persoana nu figurează nicăieri ,nu mi-a dat personal in mâna nimic ,nu mi-a virat personal prin banca nimic cu alte cuvinte nu figurează nicăieri legal cu nimic ! Ce șanse am eu sa pot recupera bunurile respective sau sa ii cer sa ma despăgubească a contra valoarea lor eu fiind in acte proprietar ?!! Problema sta in felul următor ca terta persoana vrea sa vândă spatiul lui cu bunurile luate de el pe numele meu ca și cabinet medical dotat și dacă poate sa facă asta fără acordul meu legat de aparatura ?!! El nu s-a ținut de cuvântul verbal ca sa ajungem in faza sa putem câștiga și sa Descarc bunurile acestea in timp de pe firma ele din știu eu sunt bunuri patrimoniale a firmei mele acum și doreste sa vândă tot fără mine vazandu-se cu spatiul amenajat tot la Cheie . Repet toate bunurile figurează legal in actele de vânzare cumpărare între CMI meu și CMI care mi le-a vândut ștampilate și parfate de ambele CMU -Ri dar terta persoana care practic le-a cumpărat și m-a încărcat cu ele nu e curioasa de aceste contracte de vânzare cumpărare și susține ca sunt ale lui de drept și eu nu am ce să-i fac !!

cum ma puteți ajuta in acest sens ?! și ce trebuie sa fac pe mai departe ?!!
Va multumesc
Am înțeles și in cazul in care primarul nu doreste sau eu mai știu ce sau nu Răspunde solicitării ce este de făcut ?
Buna ziua vreau sa va întreb mai exact pt promovarea in clasa a unui funcționar public ce trebuie el sa facă intr-o prima faza ?! Cui trebuie sa ii aducă la cunostinta faptul ca a absolvit o facultate ?! Conducătorului Direcției sau serviciului din care face parte sau primarului ?! Pt ca vorbim aici de un funcționar public in cadrul unei primarii !! Și ce anume trebuie sa facă un raport o solicitare ,o cerere sau ce anume ? Și care sunt pașii următori de făcut după ?! Va Multumesc
Dacă ești funcționar public pe o funcție de execuție poți sau nu sa faci parte ca un simplu membru in vreun partid politic ?