avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua vreau sa ma ajutați cu un răspuns
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua vreau sa ma ajutați cu un răspuns

Buna ziua vreau sa va întreb mai exact pt promovarea in clasa a unui funcționar public ce trebuie el sa facă intr-o prima faza ?! Cui trebuie sa ii aducă la cunostinta faptul ca a absolvit o facultate ?! Conducătorului Direcției sau serviciului din care face parte sau primarului ?! Pt ca vorbim aici de un funcționar public in cadrul unei primarii !! Și ce anume trebuie sa facă un raport o solicitare ,o cerere sau ce anume ? Și care sunt pașii următori de făcut după ?! Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 23 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa depuna o instiintare catre Primar si sa solicite promovarea in conditiile prevazute de legislatie.
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am înțeles și in cazul in care primarul nu doreste sau eu mai știu ce sau nu Răspunde solicitării ce este de făcut ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concursul sau examenul de promovare în gradul profesional se organizează de autoritatea sau instituția publică, în limita funcțiilor publice rezervate promovării, cu încadrarea în fondurile bugetare alocate. (art.65 alin.1 din Legea 188/1999)

In situatia in care nu primiti un raspuns, puteti actiona in instanta de contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad picli2001 picli2001 Anul trecut am implinit zece ani de vechime in munca si, cel putin teoretic, trebuia sa fiu promovat din gradul asistent treapta I in gradul principal treapta ... (vezi toată discuția)
Poate fi posibilã anularea concursului de promovare în grad profesional datoritã lipsei de bani la buget? isflorian isflorian In luna decembrie anul curent, am participat la un concurs de promovare (de la expert principal la expert superior) am promovat examenul dar nu am primit ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)