avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate Mario83

Activitate Mario83

Ciclul se considera preBologna de începutul lui. În România Bolonia a întrat din 2009

Cornel Vasile a scris:

Legea Bologna a intrat in vigoare in 2004 .. ori 2007 nu intra sub incidenta acestei legi.

Licentiatii preBologna se pot înscrie fără master!

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Conform Legii educatiei, programele de studii universitare sunt grupate pe domenii de studii și organizate pe 3 cicluri de studiu: licență, master, doctorat. Pentru a accede la studiile de doctorat trebuie parcursa etapa masteratului.

Bună ziua. Sunt dublu licentiat muzica și teologie, 2003-2007 și as dori înscriere la doctorat în muzica. Este nevoie de master sau pot echivala a doua diploma de licență cu cea de master?
Acum ceva timp am găsit undeva ca se permite.
Indemnizatia de hrana prevazuta in bugetul 2019 este considerata spor de munca?
Este corecta afirmatia ca trebuie scazute sporurile pt institutie ca sa putem primi aceasta indemnizatie ca sa nu se depaseasca 30%?
Doresc sa cumpăr un teren alaturi de cineva iar apoi dorim sa-l dezmembram și alipi la terenurile existente.
Cum il putem cumpara fără a face acum dezmembrarea dar sa fim amândoi pe acte deoarece proprietarul sta putin in tara.
Ce siguranta am ca asociații meu va mai dori dezmembrate dupa achiziționare?
Buna ziua, am achizitionat duplex cu teren prin programul prima casa, aprox. 300mp si as dori sa mai achizitionez o parte din terenul vecinului aprox. 200mp ca sa ajung la total de 500mp. Avand in vedere ca bucata de teren pe care doresc s-o achizitionez este sub minimul de parcelare al localitatii mi s-a spus ca ar trebui sa fac alipire.
Care ar fi etapele pentru a reusi sa alipesc terenul de imobilul ipotecat?
Exista vreo varianta ca acel teren sa nu intre sub ipoteca, avand in vedere ca se construiesc duplexuri pe 600mp si apoi se apartamenteaza?