Buna ziua..sunt angajata la un magazin de hainute de copii..din luna decembrie 2019 ..iar acum cu situatia aceasta de covid19..sefa mea vrea sa.mi bag demisia...magazinul este deschis prin fonduri europene..si mi.a spus ca sa fac cerere de demisie..nu se puate intra in somaj tehnic daca am decat 5 luni lucrate? Va multumesc.
Buna ziua...lucrez la un magazin de hainute de copii.deschis prin fonduri europene..din luna decembrie...iar acum fin situatia aceasta covid19.. de la intai mai sefa mea vrea sa imi bag demisia...si va intreb dupa 5 luni lucrate poate sa ma bage in somaj tehnic? Va multumesc.
Am inteles...dar el are avocat (prieten) si la invatat sa spuna ca lucreaza cu ziua..si ca nu are de munca..ca el in Norvegia lucreaza cu contract de munca cum v.am spus de 3 ani..dar nu vrea sa recunoasca. Pt ca nu ii convine da plateasca pensie deacolo!
Iar daca stiu ca voi reusi si se poate sa fac asta...o sa fac demersurile prin instantanta..va multumesc!
Minorul este cetacean roman...dar eu intreb..daca reusesc sa obtin pensie alimentara deacolo sigur...atata timp cat el are un contract de munca acolo de 3 ani..si spune el ca nu lucreaza cu contract acolo!
DACA fostul sot lucreaza in Norvegia si vreau sa.i deschid proces pe contractul deacolo pt pensie alimentara pot? Dar el Plateste pensie pe minimul pe economie din Romania!
Buna seara ...am o problema destul de complicará.. am inprumutat unui prieten suma de 12500 de euro...Eu nu sunt in tara sa pot face act notarial sa semnam amandoi...in schimb am chitante ...mesaje cum i.mi cerea...ce ma sfatuiti va rog din suflet..multumesc