avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani imprumut unul prieten
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani imprumut unul prieten

Buna seara ...am o problema destul de complicará.. am inprumutat unui prieten suma de 12500 de euro...Eu nu sunt in tara sa pot face act notarial sa semnam amandoi...in schimb am chitante ...mesaje cum i.mi cerea...ce ma sfatuiti va rog din suflet..multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:15, 29 Mai 2018
Fie il convingeti sa scrie o chitanta de mana prin care sa recunoasca imprumutul si sa prevada un termen cand acesta va fi restituit.fie cu actele avute consultati un av pt a vedea daca este posibila o actiune in instanta.
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Doreste sa recunoasca datoria prin act notarial? Daca da, imputerniciri pe cineva prin procura sa incheie un astfel de act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani dati imprumut,am chitanta de la western union ionut_sarpe1989 ionut_sarpe1989 Buna ziua pe data de 21.02.2012 am dat imprumut suma de 180 euro la un prieten,mentionez ca am chitanta de la Western Union precum si Copia dupa formularul de ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii pierduti deea11 deea11 In 2010 luna octombrie, sotul meu a incredintat 1500 euro unor prieteni de familie foarte buni,in ajutorul de a cumpara o masina din Belgia, noi nu stiind ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie parinte adrianaion adrianaion ma confrunt cu o problema grava in sensul ca tatal meu m-a inselat.l-am imprumutat acum 6 ani cu suma de 12500 euro intelegandu-ne ca ne va da datoria cand isi ... (vezi toată discuția)