avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj tehnic

Buna ziua...lucrez la un magazin de hainute de copii.deschis prin fonduri europene..din luna decembrie...iar acum fin situatia aceasta covid19.. de la intai mai sefa mea vrea sa imi bag demisia...si va intreb dupa 5 luni lucrate poate sa ma bage in somaj tehnic? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 16 Aprilie 2020
Buna ziua,
Va poate trimite in "somaj tehnic" dar pentru asta nu trebuie sa va dati demisia.
Daca va dati demisia nu mai puteti beneficia, daca indepliniti conditiile, nici de somajul "normalȚ.
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
Ionut.ion, utilizator
@ Interventie moderator

Sa inteleg ca v-ati facut un nou cont ??? ... aceeasi intrebare ati postat-o sub alt nume de utilizator.
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic după 5 luni lucrate Mirabela34 Mirabela34 Buna ziua..sunt angajata la un magazin de hainute de copii..din luna decembrie 2019 ..iar acum cu situatia aceasta de covid19..sefa mea vrea sa.mi bag ... (vezi toată discuția)
Acordare somaj Alina Ciurlea Alina Ciurlea Buna ziua,sunt angajata la o companie unde sunt doua firme.Am contract individual de munca pe ambele firme cu o norma de 4ore/zi,20 ore/saptamana pe fiecare ... (vezi toată discuția)
Lucrez la un magazin care se va inchide mariag24 mariag24 Lucrez la o companie cu mai multe magazine si unul dintre aceste magazine v-a fi inchis . Ce drepturi am ca angajat al acestei firme in momentul in care ... (vezi toată discuția)