avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic după 5 luni lucrate
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic după 5 luni lucrate

Buna ziua..sunt angajata la un magazin de hainute de copii..din luna decembrie 2019 ..iar acum cu situatia aceasta de covid19..sefa mea vrea sa.mi bag demisia...magazinul este deschis prin fonduri europene..si mi.a spus ca sa fac cerere de demisie..nu se puate intra in somaj tehnic daca am decat 5 luni lucrate? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 16 Aprilie 2020
Intrarea in somaj tehnic nu este conditionata de o anumita vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic Mirabela34 Mirabela34 Buna ziua...lucrez la un magazin de hainute de copii.deschis prin fonduri europene..din luna decembrie...iar acum fin situatia aceasta covid19.. de la intai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
Insarcinata- probleme la locul de munca lilu2014 lilu2014 Am urmatoarea problema. Am lucrat la un magazin din aprilie pana in octombrie, cand acesta a intrat in renovare. In decembrie mi-am anuntat sefa ca sunt ... (vezi toată discuția)