Bună seara. Mulțumesc frumos pentru timpul acordat. Situația a fost următoarea : o intersecție semaforizata, fără semne orizontale ( liniile trase pe jos, sper că m-am exprimat corect), 3 benzi, un panou specificând drumul cu prioritate (banda a treia). Semaforul era roșu, deci cel din stânga (banda 1) stătea pe loc, eu venind pe banda din mijloc,cu intenția de a merge înainte, semaforul se schimbă în verde, cel de pe banda 1 nu se asigură și trage de volan dreapta să depășească un auto, făcând depășirea, m-a lovit în aripa stânga. Polițistul nu s-a deplasat la fața locului, făcând un PV uitându-se pe google map la cum era trasata intersecția acu nu știu câți ani și concluzionând astfel că eu nu eram încadrat cum trebuie( banda din mijloc fiind tot pt cei care vroiau să facă dreapta).întrebare :1.Șoferul scăpat "nevinovat" nu trebuia să se asigure înainte să tragă de volan? 2. Un PV se întocmește datorită Google Map? (adică, dacă polițistul este chemat la fața locului pt că 2 persoane nu au căzut de acord, cum poți lua decizii de pe scaun?) Mulțumesc pt atenție! O seară frumoasă!
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
În justiție trebuie dovedit ce se susține.
Dacă aveți șanse să obțineți castig de cauza ar fi bine sa aveti avocat.
Dacă nu aveti sanse este inutil.sa angajați avocat.
Puteti merge cu dosarul la avocat pentru a va examina cazul.