avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare numar la casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare numar la casa

Buna ziua,
Casa unde locuiesc in prezent nu are cadastru finalizat si imparte acelasi numar cu casa de alaturi(singura diferenta intre ele este numele proprietarului).
Cand am vrut sa fac racordare la utilitati(apa),cei de la Apa Nova mi au spus ca nu pot incheia contract cu ei pana nu schimb numarul casei(motivul fiind ca cealalta familie are deja contract cu ei si nu pot fi 2 contracte pe acelasi numar).
Unde trebuie sa merg si ce acte trebuie depuse pentru a schimba numarul?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:28, 7 Noiembrie 2022
Buna ziua,
Faceti cadastrul si obtineti un alt numar cadastral si un alt numar postal.
numerele postale se atribuie de primarie
Bună ziua. Dacă casa a fost intabulata, cadastrata, trecuta pe rol, tot ce este necesar, poate primăria să schimbe nr de la casă, și fără înștiințare? Casa e veche, luată prin credit bancar. Mulțumesc!
primaria nu are nici un interes. interesul e al dvs. activitatea aceasta se suporta din taxa pe care o platiti atunci cand cereti acest lucru.
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

este inscrierea adresei in cf obligatorie sau nu la intabulare? keops_mic keops_mic Buna ziua, Vreau sa intabulez o anexa agricola pe un teren intravilan cu o casa construita, ambele intabulate . Cand s-a facut intabularea la casa si teren ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil tudor.z tudor.z detin, din anul 1997, un imobil (teren+cladire), obtinut prin act vanzare-cumparare si inscris la vremea respectiva in cartea funciara, prin ... (vezi toată discuția)
Anulare numere cadastrale kassasi kassasi Buna ziua, Am inceput procedurile pentru a face cadastrul si instabularea apartamentului tatalui meu. Apartamentul se afla la atajul 2 al unei vile cu inca 2 ... (vezi toată discuția)