avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate Stefan 71

Activitate Stefan 71

Răspuns la discuția Citatie politie
Va multumesc pt.raspuns
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Dacă nu va permiteți avocat va poate lua poliția de acasa ca sa nu cheltuiti la dus.
La intors nu se stie...dar oricum nu va aduc cu mașina...
Dacă va opresc acolo nu mai veniti deloc...

Va multumesc ,daca mai au altii cunostinte despre tema mea va rog scrieți
Daca nu am avocat poate sa ma rețină ? nu pot cere din localitatea respectiva un avocat din oficiu? Am de mers 500km si trebuie să dau declaratie sau ma audiaza?daca nu am avocat sa nu declarnimic,?a- mi dau din oficiu?sau spuneti-mi ce altceva pot să fac multumesc
De prezentat ma prezint dar nu am posibilitati sa angajez un avocat , ce sa fac sa incerc fara ?
Discuție Citatie politie
Buna ziua, va rog sa mi dati cateva indicatii avand an vedere ca sant citat la politie an calitate de suspect an alt judet ,si nu a-mi permit un avocat ce pot face eu singur , voi raspunde la intrebari sau scriu o declaratie nu am mai fost an situații de astea va multumesc anticipat
Va multumesc mult.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca nu a fost trecut avertisment de amenda sau chiar amenda si nici mandat de aducere inseamna ca nu aveti probleme.Puteti solicita plata cheltuielilor de deplasare de la persoana care v a propus dar va tb sa mentionati avest lucru in instanta depunand si documente justificative bilete tren, autocar etc

Buna ziua am primit a doua citatie sa ma prezint ca martor, la prima nu am ajuns din motive financiare la a doua voi merge ,dar va antreb sa fi scapat de mandat de aducere sau nu .....pt ca an citatie nu scrie nici de mandat de aducere , nici de amenda judiciara , mentionez ca sint martor an proces civil.va multumesc.
Răspuns la discuția Martor in proces civil divort
Multumesc .primesc citatie cu avertisment amenda pt a doua anfatisare sau ma prezint cand e procesul??

Stefan 71 a scris:

Adica la prima daca nu mergi nu da amenda?

Judecatorul din cauza respectiva o sa va citeze cu avertisment amenda,la termenul urmator cu mandat de aducere si eventual amenda si tot asa pana o sa va prezentati pt audiere.

Multumesc la primul termen nu m-am prezentat 25/5/18 e tarziu sa formulez o cere de schimbare a martorului ,daca nu este posibil să fiu adus cu mandat?Mulțumesc

Petre Enache a scris:

Da. Recomandata si confirmare de primire

Răspuns la discuția Martor in proces civil divort
Adica la prima daca nu mergi nu da amenda?

Judecatorul din cauza respectiva o sa va citeze cu avertisment amenda,la termenul urmator cu mandat de aducere si eventual amenda si tot asa pana o sa va prezentati pt audiere.