avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declaratie neprezentarea cum se trimite
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Declaratie neprezentarea cum se trimite

Vreau sa formulez o declaratie pt ca nu m-am prezentat an proces civil din motive financiare si si anlocuirea ca martor deoarece "martorii trebuie să fie persoane care nu au interes an acel litigiu """ eu avand deoarece tot pt
drepturi bănești sant si eu si am lucrat impreuna e posibil s cer anlocuirea.Cum o trimit prin posta recomandata
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iunie 2018
Stefan 71, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefan 71 , utilizator 15:53, 2 Iunie 2018
Da. Recomandata si confirmare de primire
Multumesc la primul termen nu m-am prezentat 25/5/18 e tarziu sa formulez o cere de schimbare a martorului ,daca nu este posibil să fiu adus cu mandat?Mulțumesc

Petre Enache a scris:

Da. Recomandata si confirmare de primire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor an dosar civil neprezentare Stefan 71 Stefan 71 Nu ma-m prezentat ca martor an dosar civil din motive financiare fiind departe HD #PH pe lângă amenda judiciara risc si mandat de aducere ?nu dispun ... (vezi toată discuția)
Renuntare la martori - parte vatamata in strainatate, procedura hln hln Buna ziua.As dori sa va intreb cui trebuie adresata o cerere de renuntare la martori intr o cauza penala de loviri si alte violente si care e modalitatea de ... (vezi toată discuția)
Prezenta obligatorie stefania_24 stefania_24 Buna ziua. As avea o intrebare. Am fost citata la un proces de santaj, insa acesta are loc in alt judet. in citatie este mentionat faptul ca persoana citata nu ... (vezi toată discuția)