avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor an dosar civil neprezentare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor an dosar civil neprezentare

Nu ma-m prezentat ca martor an dosar civil din motive financiare fiind departe HD #PH pe lângă amenda judiciara risc si mandat de aducere ?nu dispun financiar ce se întâmplă? Este gratis drumul?
si eu am acelasi interes an acel litigiu adica drepturi bănești aveau dreptul sa ma citeze ca martor? Pot fi citat a doua oara fara mandat de aducere?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iunie 2018
Stefan 71, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefan 71 , utilizator 12:51, 2 Iunie 2018
Buna ziua,
Formulati o declaratie si trimiteti-o la dosar aratand motivul de neprezentare si solicitand inlocuirea
La dosarul an care am fost citat ca martor?nu este tarziu avand an vedere ca procesul a fost 25 05 18? Si cum sa trimit recomandată? Mulțumesc

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Formulati o declaratie si trimiteti-o la dosar aratand motivul de neprezentare si solicitand inlocuirea

Sau prin fax , nu as vrea sa ma trezesc citat din nou Sau cu mandat de aducere va rog ajutati-ma

Stefan 71 a scris:

La dosarul an care am fost citat ca martor?nu este tarziu avand an vedere ca procesul a fost 25 05 18? Si cum sa trimit recomandată? Mulțumesc

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor - aducere cu mandat, amenda teapa teapa ce amenda se da pentru neprezentarea la un proces in calitate de martor la o fapta petrecuta in trafic ? nu am primit citatia dar au venit cei de la politie ... (vezi toată discuția)
Intrebare mandat de aducere ca martor in proces civil pmalex pmalex Buna ziua! Sunt martor intr-un proces civil mai exact un proces prin care se cere anularea unei amenzi in urma unui control facut de catre ITM moment in care ... (vezi toată discuția)
Declaratie neprezentarea cum se trimite Stefan 71 Stefan 71 Vreau sa formulez o declaratie pt ca nu m-am prezentat an proces civil din motive financiare si si anlocuirea ca martor deoarece \"martorii trebuie să fie ... (vezi toată discuția)