avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie politie

Buna ziua, va rog sa mi dati cateva indicatii avand an vedere ca sant citat la politie an calitate de suspect an alt judet ,si nu a-mi permit un avocat ce pot face eu singur , voi raspunde la intrebari sau scriu o declaratie nu am mai fost an situații de astea va multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2018
Stefan 71, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefan 71 , utilizator 13:06, 29 Iunie 2018
Dacă nu va permiteți avocat va poate lua poliția de acasa ca sa nu cheltuiti la dus.
La intors nu se stie...dar oricum nu va aduc cu mașina...
Dacă va opresc acolo nu mai veniti deloc...
De prezentat ma prezint dar nu am posibilitati sa angajez un avocat , ce sa fac sa incerc fara ?
Daca nu am avocat poate sa ma rețină ? nu pot cere din localitatea respectiva un avocat din oficiu? Am de mers 500km si trebuie să dau declaratie sau ma audiaza?daca nu am avocat sa nu declarnimic,?a- mi dau din oficiu?sau spuneti-mi ce altceva pot să fac multumesc
Stefan 71, utilizator
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Dacă nu va permiteți avocat va poate lua poliția de acasa ca sa nu cheltuiti la dus.
La intors nu se stie...dar oricum nu va aduc cu mașina...
Dacă va opresc acolo nu mai veniti deloc...

Va multumesc ,daca mai au altii cunostinte despre tema mea va rog scrieți
Stefan 71, utilizator
Nu sunteti obligata sa angajati avocat.
Acesta este un drept de care se poate prevala sau pe care il poate refuza omul.

Ca sa nu va retina daca ar fi cazul ar trebui sa aveti avocat foarte bun care sa le stârnească temerea ca nu le merge...si nu doar sa platiti un avocat aiurea...
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Citatie dosar penal SerbC SerbC Buna ziua. Astazi mi-a adus la usa un agent de politie o citatie pe numele fratelui meu, ea arata cam asa : Numele X prenumele X fiul lui X si al X nascut, ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie dosar penal catalin300 catalin300 Buna ziua am avut un accident fără victime mai exact am intrat intrun sânt mea esit in etilotest 0.74 iar la sange1.40 ce sanse am sa nu-mi anuleze ... (vezi toată discuția)
Cand se poate solicita un aparator din oficiu? aqwszx aqwszx Buna, Situatia este in felul urmator. Am fost chemat la politie in calitate de faptuitor, fiind banuit/cercetat pentru incalcarea a a 3-4 articole din CP. Din ... (vezi toată discuția)