Buna ziua, va rog sa mi dati cateva indicatii avand an vedere ca sant citat la politie an calitate de suspect an alt judet ,si nu a-mi permit un avocat ce pot face eu singur , voi raspunde la intrebari sau scriu o declaratie nu am mai fost an situații de astea va multumesc anticipat
Dacă nu va permiteți avocat va poate lua poliția de acasa ca sa nu cheltuiti la dus.
La intors nu se stie...dar oricum nu va aduc cu mașina...
Dacă va opresc acolo nu mai veniti deloc...
Daca nu am avocat poate sa ma rețină ? nu pot cere din localitatea respectiva un avocat din oficiu? Am de mers 500km si trebuie să dau declaratie sau ma audiaza?daca nu am avocat sa nu declarnimic,?a- mi dau din oficiu?sau spuneti-mi ce altceva pot să fac multumesc
Dacă nu va permiteți avocat va poate lua poliția de acasa ca sa nu cheltuiti la dus.
La intors nu se stie...dar oricum nu va aduc cu mașina...
Dacă va opresc acolo nu mai veniti deloc...
Va multumesc ,daca mai au altii cunostinte despre tema mea va rog scrieți
Nu sunteti obligata sa angajati avocat.
Acesta este un drept de care se poate prevala sau pe care il poate refuza omul.
Ca sa nu va retina daca ar fi cazul ar trebui sa aveti avocat foarte bun care sa le stârnească temerea ca nu le merge...si nu doar sa platiti un avocat aiurea...
Citatie dosar penal
SerbC
Buna ziua. Astazi mi-a adus la usa un agent de politie o citatie pe numele fratelui meu, ea arata cam asa : Numele X prenumele X fiul lui X si al X nascut, ... (vezi toată discuția)