avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Activitate xander_canigia

Activitate xander_canigia

Buna ziua ,va multumesc pentru raspuns ,problema este ca eu am vrut sa ii returnez banii in momentul cand m-am intalnit cu cumparatorul si i-am suit masina pe platforma si i-am dus-o la bacau acesta nu a vrut si a spus ca o repara la bacau ca poate fi un defect minor
Buna ziua pe data de 05.05 2023 am vandut o masina unui cetatean din bacau eu fiind din bucuresti,ne-am intalnit dansul a facut un test de drum apoi am fost tot cu masina sa facem actele (contract de vanzare ) dupa care cumparatorul a plecat cu masina si aceasta sa defectat in localitatea urziceni ,ma contactat sa ma intrebe daca pot sa il duc la bacau ,am luat o remorca am suit masina pe remorca si l-am dus la bacau acesta spunand ca o sa o duca la un service presupunand ca este de vina pompa de ulei ,mentionez ca tot drumul 250 km nu a mentionat sa ii dau banii inapoi si eu sa raman cu masina defecta desi eu aveam banii la mine (l-am dus si pe banii mei la bacau) pe data de 27 m-a sunat sa imi spuna ca sa dat motorul jos sau sa umblat la motor si ca motorul nu este acelasi ca cel din carte (asa am cumparat-o si eu de la cineva din iasi ) ,mentionez ca cumparatorul nu a cerut test la un service auto a fost pe principiul vazut negociat testat cum merge si cumparat ,intrebarea mea este cum poate sa ma afecteze pe mine
Buna seara ,am si eu o intrebare ,tatal nostru ne-a dat in judecata pe mine si pe sora mea si acesta a decedat acum 2 saptamani ,taxa de timbru pe care trebuia sa o plateasca era in cuantum de 12260 ron din care au mai ramas de plata 1445 ron ,intrebarea mea este daca eu mai trebuie sa platesc suma aceasta la administratia locala ?
Buna ziua momentan astazi 17 sep ,am dus acetele de deces urmand a fi transmise asiguratorului si banca sa imi dea un raspuns ,dar dupa spusele celei de la banca acesta a facut o declaratie pe proprie raspundere ca nu sufera de nici o boala si deci nu avea o asigurare cu risc de deces si cel mai probabil o sa ne-o impute noua ca si mostenitori
Buna ziua ,tatal meu a cerut la banca unde lua pensia o descoperire de card in valoare de 5000 de ron in aprilie 2018,acesta a decedat in septembrie 2019 ,,singura lui "avere"sa zic asa sunt o suma de bani in valoare de 7000 de euro depusa intr-un cont al unui executor pentru o sulta pe care noi(copiii) i-am platito,din contractul de la banca reiese ca avea asigurare de viata dar acesta ar fi mintit printr-o declaratie ca nu sufera de nici o boala desi el facuse un accident vascular cu vreo 3 ani in urma ,acum eu am fost sa duc cardul inapoi la banca si sa inchid contul si mi-au spus ca ar trebui sa platim noi acea suma de bani deoarece asigurarea nu va plati pentru infart ,intrebarea este daca noi suntem acum buni de plata ?
Buna ziua ,pe mine nu ma deranjeaza ca am platit ,in felul acesta macar sunt impacat ca are niste bani sa isi plateasca o chirie sau sa isi cumpere o casuta pe undeva pe la tara ,pe mine ma intereseaza daca mai poate sa faca ceva la tribunal vis a vis de aceasta suma cu care el nu este de acord ,deoarece eu vreau sa iau partea surorii mele si nu vreau ca el sa stea cu mine ,dar el nu vrea sa plece din casa,si nici banii nu vrea sa si ia din contul executorului
Buna ziua ,am si eu o nedumerire ,mama mea a fost casatorita cu tatal meu pana in 87 cand au divortat in urma divortului si al partajului mama a ramas in apartament si urmand sa ii dea tatalui meu o despagubire (la acea data de 6700000 lei in 91) aceasta neavand de unde nu ia dat ,in anul 2003 mama a decedat iar tatal meu a revenit in apartament ,in anul 2016 august am facut succesiunea ,mie si surorii mele ne-a revenit apartamentul in cota de 1/2 fiecare (jumate -jumate)iar tatalui meu sulta reactualizata in valoare de 6926 euro ,noi i-am achitat-o in luna iulie 2018 prin executor judecatoresc deoarece nu a vrut de buna voie spunand ca el nu mai este de acord cu acei bani si ca vrea mai mult si ca vrea sa ne dea in judecata ,intrebarea mea este daca poate sa isi mai atace decizia ,si ca acesta a facut deja si niste demersuri