avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am vandut o masina si vrea sa ma dea in judecata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am vandut o masina si vrea sa ma dea in judecata

Buna ziua pe data de 05.05 2023 am vandut o masina unui cetatean din bacau eu fiind din bucuresti,ne-am intalnit dansul a facut un test de drum apoi am fost tot cu masina sa facem actele (contract de vanzare ) dupa care cumparatorul a plecat cu masina si aceasta sa defectat in localitatea urziceni ,ma contactat sa ma intrebe daca pot sa il duc la bacau ,am luat o remorca am suit masina pe remorca si l-am dus la bacau acesta spunand ca o sa o duca la un service presupunand ca este de vina pompa de ulei ,mentionez ca tot drumul 250 km nu a mentionat sa ii dau banii inapoi si eu sa raman cu masina defecta desi eu aveam banii la mine (l-am dus si pe banii mei la bacau) pe data de 27 m-a sunat sa imi spuna ca sa dat motorul jos sau sa umblat la motor si ca motorul nu este acelasi ca cel din carte (asa am cumparat-o si eu de la cineva din iasi ) ,mentionez ca cumparatorul nu a cerut test la un service auto a fost pe principiul vazut negociat testat cum merge si cumparat ,intrebarea mea este cum poate sa ma afecteze pe mine
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:39, 28 Mai 2023
Buna ziua,
Art. 1707 și următoarele Noul Cod Civil
Succes și numai de bine!
Buna ziua ,va multumesc pentru raspuns ,problema este ca eu am vrut sa ii returnez banii in momentul cand m-am intalnit cu cumparatorul si i-am suit masina pe platforma si i-am dus-o la bacau acesta nu a vrut si a spus ca o repara la bacau ca poate fi un defect minor
Cumparatorul are dreptul in cazul in care exista diferente intre documente si realitate sa se instituie cu pretentii,inclusiv in instanta
Problema esentiala consta in acea ca v-a fi greu de probat cine a inlocuit motorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism nou cu aceleasi probleme in service, continuu... Ionut1979# Ionut1979# Buna ziua, va deranjez cu o problema legata de un autoturism Renault Austral FH cumparat in leasing financiar prin RCI Leasing. Masina a fost livrata in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune auto Saimir Saimir Buna ziua, Am cumparat in urma cu o saptamana [editat]un autoturism, la care mi s-a spus din partea vanzatorului ca masina nu are probleme tehnice, sau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu 7 zile am incheiat un contract vanzare ... Jhonny123 Jhonny123 Buna ziua! In urma cu 7 zile am incheiat un contract vanzare cumparare pt un auto sh.dealerul m-a asigurat ca masina nu are nevoie de nicio investitie.dupa ce ... (vezi toată discuția)