avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate robicoco

Activitate robicoco

Va multumesc pentru raspuns.Pentru a semna contabilul sef documentele impreuna cu administratorul SRL-ului e necesara modificarea actului contitutiv?
Administratorul unui SRL(numit printr-o hotarare AGA a asociatului unic) isi poate delega atributiile(drept de semnatura) de exemplu contabilului sef printr-o delegatie, contract de mandat(notar) sau hotarare AGA a asociatului unic cu modificarea actului constitutiv?
Se aplica acest principiu bonificatiei calculate la sfarsitul lunii ianuarie 2018 dupa inchiderea exercitiului financiar , pentru profitul obtinut aferent anulului 2017 , avand in vedere modificarea contractului colectiv de munca prin act aditional in 15.12.2017?Acest calcul poate fi facut in baza prevederilor contractului colectiv de munca pana la 15.12.2017 sau ulterior?
Răspuns la discuția CNP-ul la emiterea unei facturi?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc.Mai tinem cont de Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 2.634/2015 privind documentele financiar-contabile, documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitate angajează răspunderea persoanelor care le-au întocmit, vizat și aprobat, precum și a celor care le-au înregistrat în contabilitate.
Cum se poate identifica persoana emitenta a facturii, angajatul care a intocmit factura? Existand posibilitatea ca in acceasi institutie sa fie 2 persoane cu accelasi nume, distingerea se poate face prin CNP
Răspuns la discuția CNP-ul la emiterea unei facturi?
Ma refeream la prestator
Mai este obligatoriu CNP-ul la emiterea unei facturi?