avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Delegare atributii de catre administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Delegare atributii de catre administrator

Administratorul unui SRL(numit printr-o hotarare AGA a asociatului unic) isi poate delega atributiile(drept de semnatura) de exemplu contabilului sef printr-o delegatie, contract de mandat(notar) sau hotarare AGA a asociatului unic cu modificarea actului constitutiv?
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: robicoco , utilizator 09:12, 30 Mai 2019
Buna ziua,
Atributiile administratorului pot fi delegate printr-o procura speciala, cu indicarea exacta a atributiilor care se deleaga.
Ar fi util sa scrieti exact atributiile care urmeaza sa fie delegate.

In orice caz, AGA decide cu privire la toate atributiile executive si cu privire la persoanele care duc la indeplinire hotararile sale.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Va multumesc pentru raspuns.Pentru a semna contabilul sef documentele impreuna cu administratorul SRL-ului e necesara modificarea actului contitutiv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atributii ginnyy ginnyy Este posibil ca administratorul unui SRL sa delege atributiile de decizie privind reorganzarea societatii comerciale, directorului de resurse umane? (actul ... (vezi toată discuția)
Imputernicire asociat radujit radujit Buna ziua, Am urmatoarea situatie: intr-o societate comerciala sunt doi asociati X (51%) si Y (49%). X are calitatea de administrator in societate(nu este ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pt a reprezenta sc mihamagda mihamagda Buna ziua , Am o societate in care sunt asociata 50% . Amandoi administratori . Pot imputernici o terta persoana pentru a reprezenta soc in locul meu in ... (vezi toată discuția)