adelaida_07 a scris:
Din cate inteleg eu fila de CEC nu a fost pierduta ci data cu buna stiinta si cred ca nu doar de amorul artei. Imi este greu sa cred ca o persoana da un CEC in alb fara sa aiba o baza a eliberarii lui, un contract, o factura cu plata succesiva, ceva acolo...................asa ca este bine sa va ganditi la motivul real pentru care doriti sa anulati fila CEC folosind o scuza neadevarata. Doriti un sfat fara a prezenta chiar toate aspectele situatie care a dus la eliberarea CEC.
Sfatul meu este sa consultati un avocat inainte de a anula o fila CEC cu un motiv fals, va puteti alege cu un proces.
Pai credeti ca daca nu v-as fi prezentat toate aspectele situatiei, m-as mai fi putut baza pe raspunsurile pe care mi le-ati dat? Nu ar mai fi fost utile,nu credeti? Problema a fost asa : firma X a eliberat o fila cec firmei Y ca garantie a platii facturilor. Intre timp, firma Y a avut probleme financiare, fiind chiar in interdictie de a mai elibera file cec, asa incat asociatii au infiintat o alta firma, firma Z. Firma X si-a achitat toate obligatiile financiare catre firma Y, dar fila cec a ramas la acestia, si fiind eliberata in alba, firma Y spune ca o va introduce la plata completand-o cu datele firmei Z. Intr-adevar, daca ar fi existat un contract intre firmele X si Y unde sa fie mentionata fila cec, alta ar fi fost situatia... V-am spus, exista niste neintelegeri vechi intre reprezentantii firmelor X si Y , si cum acestia din urma se afla in impas financiar... ar face orice. Nu exista nici un fel de relatie de colaborare intre firmele X si Z.
Oricum va multumesc tuturor, intre timp am facut cerere lla banca de anulare a filei cec si asta mi-e invatatura de minte #-o