avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martor in proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martor in proces

Buna seara
Am o intrebare: sunt citata ca martor intr-un dosar de coruptie, procesul este la al treilea termen, am fost citata la al doilea termen dar s-a amanat la cererea acuzatului, eu nu m-am prezentat pt.ca am primit tarziu citatia. Problema este ca in data in care este al treilea termen eu nu ma pot prezenta pt.ca nu ma pot invoi de le serviciu (in acea perioada sefii mei pleaca in concediu si eu le tin locul), procesul este in alta localitate. Ce sa fac? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 09:00, 31 Mai 2011
puteti depune o cerere de aminare la care adaugati si o adresa din partea firmei care sa confirme ceea ce spuneti dar in general, in dosarele penale, lipsa de la termen va poate aduce o amenda de 500 ron si un mandat de aducere.
Eu nu vreau sa ma sustrag, dar nu pot lipsi de la servici. Cererea pot sa o trimit instantei sau cum procedez?
O trimiteti instantei, specificati numarul de dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda martor davidiri davidiri Buna seara.Azi am avut al doilea termen in procesul unei plangere contraventionala, M-am prezentat , iar doamna judecator m-a intrebat unde este unul dintre ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie intretinere constan constan Buna ziua, Fostul sot cere sistarea pensiei de intretinere pe caz de boala ,pe care am obtinut-o in instanta . Avand in vedere ca starea de nevoie s-a ... (vezi toată discuția)
Prezenta la proces Agentevil Agentevil Ce se poate intampla daca nu ma prezint la un proces penal in stare de apel unde sunt chemat ca martor?Mentionez ca sunt in concediu de crestere copil si nu am ... (vezi toată discuția)