avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate Rosu Irina

Activitate Rosu Irina

Buna ziua ! Daca depun cererea de divort,iar in timpul asta pun imobilul spre vanzare,avand 2 copii minori,afecteaza cumva ? Mentionez ca este bun propriu
Discuție drepturi
Bună seara! Poate a trecut cineva printr-o situatie asemănătoare, poate cineva ma poate indruma.... sunt insarcinata in aproape 9 luni. Sotul meu a furat in repetate randuri bani din casa pt a juca la aparate. Ultima oara i-am spus sa plece deoarece a facut deja prea multe,f multe datorii,facturi restante cu luni,va puteti imagina ce poate face un om cu un astfel de viciu. El va lua indemnizație pt ambii copii (la serviciu nici nu voia sa se intoarca) ,alocatia este pe numele lui. Pana la divort,ce ma sfatuiti sa fac in cazul asta. Indemnizatia nu se va indrepta catre copii cu siguranta, poprire pe salariu la fel. ...omul asta a furat destul de la mine si parintii mei,eu nu mai vreau sa continue sa aiba beneficii de pe urma noastra. Macar Indemnizatia se poate sista in aceasta situatie? Cu stima!
Discuție Coprorietar
Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati deoarece nu gasesc niciun raspun concret ... Urmeaza sa achizionez un imobil cu banii achizionati din vanzareA imobilului bun propriu al meu. Casa ce urmează achizionata este ridicata,locuibila,dar masarda este la stadiul de gri.. de asta se va ocupa sotul din banii ce ii vom scoate din inchiriere,deoarece stam in statiune,deci va fi munca comuna. In cazul unui proces de partaj,la ce sa ma astept?daca demonstrez de unde vin banii achizionarii ,va mai fi bun comun? Mentionez ca sunt si doi copii minori la mijloc,el are rate bancare,dar si le plateste din salariu,deci nu i.ar ajunge sa amenajeze o casa.
Discuție Bun propriu
Buna ziua! Am un apartament bun propriu,urmeaza sa il vand sa achizionez o casa... Acum,fiind casatorita,casa ce o voi lua va fi bun propriu daca a fpst achizionata cu banii de pe apartament? se intreaba la notar provenienta banilor sau trebuie sa specific eu?