avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! Daca depun cererea de divort,iar in timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! Daca depun cererea de divort,iar in timpul asta pun ...

Buna ziua ! Daca depun cererea de divort,iar in timpul asta pun imobilul spre vanzare,avand 2 copii minori,afecteaza cumva ? Mentionez ca este bun propriu
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 20:40, 2 Iunie 2022
Buna ziua, daca este bun propriu il puteti vinde, nu afecteaza nici divortul, nici partajul. Va trebuie insa o locuinta pentru a cere stabilirea domiciliului minorilor la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort,partaj anse anse Buna ziua doresc sa intreb daca ma poate ajuta cineva in speta urmatoare: -sunt casatorit de 1 si jum.In urma casatoriei a rezultat un copil in prezent ... (vezi toată discuția)
Divort la notar copil minor si partaj sozo sozo Buna, Sunt in divort cu sotul, luni mergem la notar sa semnam un divort amiabil. Am atasat la cererea de divort si o conventie pt copii minori . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Divort marianca marianca buna seara.am nevoie de sfatul d-voastra.sunt casatorita de 10 ani,am 2 copii de 9 si 5 ani.din cauza neintelegerilor cu sotul meu ma gandesc serios la ... (vezi toată discuția)