avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bun propriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bun propriu

Buna ziua! Am un apartament bun propriu,urmeaza sa il vand sa achizionez o casa... Acum,fiind casatorita,casa ce o voi lua va fi bun propriu daca a fpst achizionata cu banii de pe apartament? se intreaba la notar provenienta banilor sau trebuie sa specific eu?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:07, 28 Iunie 2018
Informati notarul despre provenienta banilor si solicitati sa fie inregistrat tot ca bun propriu, stie notarul sa formuleze in contractul de v/c.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate Maria Marta Maria Marta Urmeaza sa ma casatoresc, viitorul sot are copii. Eu intentionez sa vand locuinta mea si sa cumpar alta. Pana voi reusi vom fi deja casatoriti. Pentru ca nu ... (vezi toată discuția)
Bun dobandit inainte de casatorie si vandut in timpul casatoriei Tudor Dana Tudor Dana Buna seara, am cumparat inainte de casatorie un apartament pe care il vand acum in timpul casatoriei si cumpar altul cu o diferenta de bani fata de cel vandut ... (vezi toată discuția)
Protejare mostenire corinana corinana Am mostenit de la parinti un apartament. In acest moment as dori sa il vand si, din banii rezultati sa cumpar un teren. Sunt insa casatorita si nu as dori sa ... (vezi toată discuția)