avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela Sebe

Activitate Daniela Sebe

De ce n u va dati demisia daca este asa groaznic? Altii lucreaza cu 100 de sefi pe cap pe bani mult mai putini.
Răspuns la discuția Asociatie de proprietari
Buna ziua.Multumesc pt raspuns.Blocul este in garantie .Pana acum, de 10 luni de cand locuim aici tot ce nu a functionat a fost remediat de dezvoltator.Curatenia pe scara ( blocul are doua etaje) am facut - o noi locatarii.
Multumesc pentru raspuns.Fiecare ap. are contract cu firma de salubrizare.Tomberoanele sunt scoase de fiecare proprietar cand se ridica gunoiul.Contractul la lumina pe scara este pe firma dezvoltatorului.
M- am mutat de curand intr- un bloc nou cu sase apartamente in Bragadiru .Vecinii sunt galaciosi , pusi pe distractie mereu.Fiecare isi plateste utilitatile .Doar lumina pe scara e la comun si factura de apa vine per total si noi platim fiecare cat are inregistrat pe apometru.Acum vor sa infiinteze asociatie de proprietari .Eu consider ca nu este necesar.E posibil sa ma forteze sa semnez daca eu nu sunt de acord?
Multumesc!
Se poate infiinta asociatie de proprietari fara acordul tuturor proprietarilor?

Pentru infiintarea Asociatiei de proprietari este nevoie de acordul tuturor proprietarilor?