avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Activitate Ankkat

Activitate Ankkat

depinde de: momentul,tipul, locul faptei, daca este rezident, ce documente de identitate are; are interpret... intrebarea dvs este prea vaga.

Cel mai bine pentru nu a crea confuzii să se întocmească o ordonanță de către organul judiciar responsabil cu cercetarea faptei... în care se dispune expertiza medico legală și acolo se vor include toate poveștile de mai sus
nu;expertizele medico-legale se efectuează doar la cererea organelor judiciare. Referitor la anumite analize -este alta discutie; in acest caz se elibereaza un buletin de analiza toxicologică.
Răspuns la discuția Expertiza tehnica accident
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu zic ca va agitati degeaba ...nu mai vedeti padurea din cauza copacilor...nu intelegeti ca nu citeste nimeni ce scrieti, ca nu se modifica incadrarea juridica...soferul e vinovat pt omor din culpa ...putea sa aiba si 5 km/h
Răspuns la discuția Expertiza tehnica accident
Oricum nu contează dacă victima decedează este omor din culpă iar dacă nu: este vătămare corporală din culpă ....încadrarea e aceeași ...care crezi că sunt problemele?

Putea să fie și pe carosabil și în afara trecerii și pe linie continuă...oriunde... șoferul este obligat să se asigure si sa mearga preventiv, sa fie sigur că poate opri în condiții de siguranță ....pentru orice obstacol.... putea fi si un cal mort
Răspuns la discuția intrare in posesie acte expertiza
de fapt ce doriti mai exact? ca si asa nu o sa intelegeti nimic din expertiza...doar daca ati fi medic cu dubla specializare- medicina legala si psihiatrie medico-legala,.. eventual sa fi studiat si psihologia si dreptul...in plus. Veti afla din hotararea instantei, care analizeaza toate probele, nu numai acea expertiza...verdictul
Răspuns la discuția intrare in posesie acte expertiza
Exp. medico-legala psihiatrica se face doar la solicitarea organelor judiciare; cu acordul lor puteti primi o copie de la ei
Ideal ca victima să facă expertiză medico legală . Teoretic dacă nu depune plângere se încheie de la sine dosarul

dacă depune plângere penală și se ajunge în instanță maxim un an
Nu trebuie sa va panicati. Se va face un dosar cu mai multe hartii. Va fi si o expertiza medico legala. In cel mai rau caz va fi un dosar penal cu vatamare corporala din culpa, dar avand in vedere imprejurarile, vor fi circumstante atenuante. Practic asigurarea rca va plăti daune victimei, iar dvs o sa aveti o perioada in care trebuie sa stati cuminte fara alte accidente. Orice cazier se sterge dupa un timp relativ scurt. Ideal sa fiti calm in fata organelor judiciare, sa nu va crizati. Daca veti ajunge in instanta, se recomanda un avocat . Macar din oficiu, daca nu, mergeti calm, singur si o sa decida judecatorul.
Daca nu mai apar bataile cordului fetal poti considera sarcina oprita in evolutie. Aveti grija sa faceti morfologiile la specialisti. Si sora mea a avut dg acesta la o sarcina gemelara la unul din feti si acum e f bine.

Nu e greseala medicala ce acuzati dvs. E eroare...neimputabila...multi medici la acel moment si in conditiile acelea poate ar fi facut la fel.... Este limita ecografiei la o varsta getastationala asa mica. Si nu e obligatoriu sa va recomande dozare hormon bhcg conform practicii.
Răspuns la discuția Expertiza medico-legala
Daca mai aveti semne si nu au trecut 30 zile va puteti scoate la cerere un certificat 39 lei,la institutia medico legala de domiciliu din buletin... fara politie.

Dar daca au trecut peste 30 zile conform legislatiei specifice m.l. din tara noastra se poate face expertiza medico legala doar la solicitarea organului judiciar roman.