Salut, am avut un client pe o firma (ce s-a închis de aproape 2 ani) care ma amenință ca ma da in judecată pentru ca nu vreau sa ii mai ofer suport și i-am recomandat sa își caute un alt programator.
Atunci când a fost firma activa, banii au intrat pe firma, totul a fost pe SRL.
Domnului, i-am făcut un site. După ce firma s-a închis, am continuat sa ii mai ofer suport din stricta bunăvoința, fără un cost suplimentar, ocazional când avea nevoie.
Insa îmi după ce a început sa îmi consume din timp mai, am renunțat sa ii mai ofer suport și in schimb i-am recomandat sa caute un alt programator.
Exista șansa ca el sa câștige in cazul in care chiar ma da in judecată?
Buna ziua, daca am cazier fiscal (sediu expirat la un SRL) pot detine actiuni la anumite firme? (In general, din SUA si putin din EU). Cumparate prin brokeri, la nici un broker nu cere cazierul fiscal. Insa sunt curios daca sunt probleme atunci cand vreau sa-mi declar profitul. (Exemplu, din dividende)
Multumesc anticipat.
Salut, doresc sa imi deschid un PFA, si din cate am tot citit, este necesara o dovada cum ca detin experienta necesara pe activitatea pe care vreau sa o desfasor, problema apare la faptul ca eu am terminat o scoala pe un domeniu diferit de ce vreau eu sa fac. Iar cursuri de calificare pentru ce am eu nevoie nu am gasit :)
Exista vreo posibilitate ca sa imi pot desfasura activitatea asa cum vreau eu? Ceva declaratie pe propia raspundere sau ceva..?
Ca sa fiu inteles mai bine, eu vreau sa ofer servicii in domeniul IT. (Programator & Servicii de gazduire)