avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intrebare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intrebare PFA

Salut, doresc sa imi deschid un PFA, si din cate am tot citit, este necesara o dovada cum ca detin experienta necesara pe activitatea pe care vreau sa o desfasor, problema apare la faptul ca eu am terminat o scoala pe un domeniu diferit de ce vreau eu sa fac. Iar cursuri de calificare pentru ce am eu nevoie nu am gasit :)

Exista vreo posibilitate ca sa imi pot desfasura activitatea asa cum vreau eu? Ceva declaratie pe propia raspundere sau ceva..?

Ca sa fiu inteles mai bine, eu vreau sa ofer servicii in domeniul IT. (Programator & Servicii de gazduire)
Cel mai recent răspuns: MrTuNNe , utilizator 16:02, 11 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)
Scoala de it - dovada atestare, recunoastrere pe plan international Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu cum pot afla daca scoala de IT din Romania numita [Editat] are intradevar certificare internatioanala ca institutie de pregatire in ... (vezi toată discuția)