avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Scoala de IT - dovada atestare, recunoastrere pe plan ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Scoala de IT - dovada atestare, recunoastrere pe plan international

Buna ziua! As dori sa stiu cum pot afla daca scoala de IT din Romania numita [Editat] are intradevar certificare internatioanala ca institutie de pregatire in domeniul IT??? Din ce spun ei pe site am inteles ca ofera propria lor diploma si anume "..........Certified Professional Programmer" dar nu am reusit sa aflu daca este echivalenta cu diploma unei facultati, a unui liceu sau a unei scoli profesionale... Nici daca este recunoscuta pe plan international sau nu!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
Gabriela Mihai, Avocat
Certificatul de Programator pe care il puteti obtine in urma efectuarii cursurilor, este doar o diploma de calificare in domeniul IT, care va este de folos in primul rand pentru dezvoltarea abilitatilor IT, cat si in cariera profesionala. In domeniu IT, un angajator va prefera o persoana cu mai multe astfel de training-uri la activ, in detrimentul alteia care are doar studii superioare in domeniu (informatica).
Puteti sa considerati aceasta pregatire, ca fiind un training si nicidecum o facultate ori liceu.
Fiindca absolvirea cursului se soldeaza cu o calificare, putem spune (cu larghete) ca este echivalentul unei scoli profesionale, daca parcurgeti toate nivelele de competente/calificare.
Dvs vad ca sunteti mediator... de unde stiti atatea lucruri despre aceasta scoala?:-/
Din experienta profesionala si de viata, acumulata inainte de a imbratisa profesia de mediator, stimate domn.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri de pregatire pentru angajati danny_b85 danny_b85 Buna ziua, In multe companii din Romania se organizeaza training-uri platite de firme pentru angajatii acestora, cursuri care sunt fiecare specializate pe ... (vezi toată discuția)
Absolvent liceu sergiu2011 sergiu2011 Salut.Am o nelamurire si tare recunoscator v-as fi daca mi-ati putea raspunde.Intrebarea asta mi-a venit dupa ce am terminat liceul...si cred ca nu doar eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o cunostinta doreste sa faca un curs it unde cer obligatoriu ... Kharysma Kharysma Buna ziua, O cunostinta doreste sa faca un curs IT unde cer obligatoriu certificat de absolvire a liceului (sau diploma de bac). Acesta este echivalentul ... (vezi toată discuția)