avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absolvent liceu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absolvent liceu

Salut.Am o nelamurire si tare recunoscator v-as fi daca mi-ati putea raspunde.Intrebarea asta mi-a venit dupa ce am terminat liceul...si cred ca nu doar eu mi-a pun ci si altii care au terminat liceul.

Asadar,un absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat,vrea sa se angajeze.Tanarul nu prea are multe cai,e total dezorientat,nu prea stie incotro sa o ia.

Asta se intampla in Romania in zilele noastre cu majoritatea absolventilor de liceu ce isi doresc sa isi inceapa cariera.

Avand in vedere ca nu prea are incotro sa o ia, el se apuca sa lucreze intr-un alt domeniu decat cel ce l-a terminat.Vreau sa stiu pana la urma daca acea diploma mai are vreo valoare(importanta)?De ce?Unde e incadrat un tanar absolvent odata iesit de pe bancile scolii?Ce beneficii cel care are o diploma de bacalaureat fata de un muncitor?Intrebarile ar putea continua...insa eu cred ca intrebarile cele mai importante ar fi cele enumerate mai sus.Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: sergiu2011 , utilizator 16:07, 2 Martie 2012
Daca absolventul de liceu a terminat un liceu tehnic si deci a iesit din liceu cu o calificare se poate angaja pe un post din domeniul in care s-a pregatit. In rest, am senzatia ca diploma de bac ii trebuie doar daca vrea la facultate, in rest doar calificarea il mai ajuta, daca are una.
Va multumesc.
Astept si alte pareri...
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
sergiu2011, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am terminat liceul industrial in 1979, iar pe diploma de bacalaureat ... dragon21 dragon21 Am terminat liceul industrial in 1979, iar pe diploma de bacalaureat scrie meseria de electronist. Am fost repartisat la o intreprindere, unde am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ... Stefanpetru05 Stefanpetru05 Buna ziua. Nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ca am ramas corigent la o materie. Este legal,sau cum functioneaza? (vezi toată discuția)
Absolvire liceu, drept la somaj Tarzan2012 Tarzan2012 Zilele astea am vazut la televizor ca multi liceni care au dat BAC-ul nu au reusit sa-l ia. Aceia care [b]nu[/b] au luat bac-ul,sunt considerati ca absolventi ... (vezi toată discuția)