avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Salut, am avut un client pe o firma (ce s-a închis de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Salut, am avut un client pe o firma (ce s-a închis de aproape ...

Salut, am avut un client pe o firma (ce s-a închis de aproape 2 ani) care ma amenință ca ma da in judecată pentru ca nu vreau sa ii mai ofer suport și i-am recomandat sa își caute un alt programator.

Atunci când a fost firma activa, banii au intrat pe firma, totul a fost pe SRL.
Domnului, i-am făcut un site. După ce firma s-a închis, am continuat sa ii mai ofer suport din stricta bunăvoința, fără un cost suplimentar, ocazional când avea nevoie.
Insa îmi după ce a început sa îmi consume din timp mai, am renunțat sa ii mai ofer suport și in schimb i-am recomandat sa caute un alt programator.

Exista șansa ca el sa câștige in cazul in care chiar ma da in judecată?
Buna ziua,
Probabil ca ati avut un contract semnat cu acea firma.
Trebuie analizate clauzele contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila incadrare la inselaciune - minor Em1337 Em1337 Salutare, este prima dată când postez aici deci îmi cer scuze pentru titlu, nu știam exact cum să formulez. Haideți să vă ofer puțin context. Eu am ... (vezi toată discuția)
Disputa din cauza clientilor in asigurari Georgian Stan Georgian Stan Buna ziua, am avut un SRL, cu obiect principal de activitate asigurari, ca unic actionar si administrator, initial, apoi l-am pus si pe asociatul meu ca ... (vezi toată discuția)
Probleme in legatura cu traficul de internet C0olmonkey C0olmonkey Salut! As avea si eu o problema legata de compania Orange: Fiul meu mi-a oferit niste trafic de internet prin ajutorul unei aplicatii create de cei de la ... (vezi toată discuția)