avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Activitate Mihhaelaa

Activitate Mihhaelaa

Răspuns la discuția Popriri legale?
De doua zile niciun raspuns? Am pus o intrebare prea grea?
Discuție Popriri legale?
Buna seara,
Prietenul meu a fost inchis 1 an de zile pentru trafic de droguri. A platit toate cheltuielile de judecata, dar cei care au scris dosarul, au declarat ca ar avea o datorie la stat de aproximativ un miliard, suma rezultata din presupusele calcule in urma vanzorilor de droguri. In acest caz este posibil sa apara popriri?
Multumesc
Buna seara,
Cheltuielile de judecata pentru o amenda penala se duc in debitul primariei in cazul neachitarii lor in termenul impus de instanta?
Vai...3 ani cazier patat.. :(
Cum este mentionata fapta in cazier?
Oare nu voi fi angajata din cauza asta, sau depinde si de gravitatea faptei? Angajatorul oare vrea sa fie curat cazierul..?!
Scuze, detineam Fara drept 0,1g.
Da, la angajare imi cere cazierul :(
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Vreau sa stiu daca imi este curat cazierul, deoarece luni imi trebuie pt angajare.
Am achitat o amenda penala sub 1500lei acum doua sapt. Amenda a fost pt detinere de drept de 0,1 g canabis si m-au condamnat sa platesc aceasta amenda penala.
Astept raspunsul dvs. cu nerabdare! Multumesc frumos!
O zi buna!
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Vreau sa stiu daca imi este curat cazierul, deoarece luni imi trebuie pt angajare.
Am achitat o amenda penala sub 1500lei acum doua sapt. Amenda a fost pt detinere de drept de 0,1 g canabis si m-au condamnat sa platesc aceasta amenda penala.
Astept raspunsul dvs. cu nerabdare! Multumesc frumos!
O zi buna!