Buna ziua! Am o nelamurire daca bunica din partea tatalui a murit dar si tatal meu iar sora lui tata, matusa a primit mostenire casa parinteasca prin act de vanzare cumparare mai poate fi atacat acest act? Mai ales ca matusa mi-a spus ca nu are nici o clauza. Ar mai fi si cateva pamanturi agricole care matusa nu vrea sa le recunoasca le a primit.
Vi se pare norma ca eu cu mama sa stau pe drumuri iar altcineva sa ia totul?
Salut! Stiti cumva daca legea Big Brother a intra in vigoare? Adica ma refer ca telefoanele sunt ascultate acum? Iar cartele SIM le cumperi doar cu buletinul? Daca da mi se pare incalcarea dreptului la intimitate.
Stie careva cum se pot obtine burse private de studiu?Care sunt companiile care ofera burse private si ce reguli exista? Dar si ce burse(cat e bursa si daca este lunara)?
Vreau sa ma duc la facultate dar nu-mi permit iar cu liceul nu am ce sa fac sau daca lucrez, lucrez pe minimul pe economie la munca de jos si nu pot sa avansez in cariera.
Salut avocat.net! Unde pot gasi noul cod penal cu toate modificarile la zi si complet? Nu de alta dar am citit ca nu mai intra in dosarul de urmarire penala probele video si audio, care mi se pare o ineptie! Deci daca un hot e filmat in timp ce sparge o banca camera video devine bibelou nu? Sau cum?
Sau alta chestie aflata de mine pe un site este ca urmaritul are dreptul sa isi sustraga numele din dosarul penal prin proprie vointa sau sa ceara sustragerea unor probe din dosar tot prin proprie vointa. E posibil asa ceva?! Scuzati categoria daca am gresit-o!
Stie careva cum se face o declaratie si o cerere pentru obtinerea unei locuinte ANL? Daca se poate sa imi arate careva un model de carere si declaratie. Am gasit ceva pe net dar nu sunt sigur.
Buna ziua, am si eu o nelamurire, mama mea a facut un imprumut la Icredit in valoare de 400 de lei si un al doilea imprumut tot de 400 de lei. A platit timp de sapte luni rate de 50 de lei pe saptamana. dand inapoi 2000 de lei cu tot cu penalizari (ca nu putea mereu sa plateasca saptamnal) iar acum Icredit o tot maninta prin mesaje de un an de zile ca va fi data la Biroul de Credite pentru suma de 1053 lei. Intrebarea mea este are treaba Icredit cu Biroul de Credit? Si vreau sa stiu unde gasesc lista completa cu institutiile care coopereaza cu Biroul de Credit. Se poate ajunge pentru o suma mica dar si pentru un astfel de abuz aici? Si daca da cum se poate apara mama mai ales ca nu ne permitem sa angajam un avocat, noi stam cu chirie.